PYROGRAFIE


JOUW HERINNERING OP HOUT GEBRAND

Een foto van je geliefde, een mooie tekst of een naam van een dierbare… laat het vereeuwigen op hout! Bij Burn Art Creations kun je jouw tekst of afbeelding laten branden in hout. Steeds vaker wordt deze unieke manier gekozen om een mooi aandenken vast te leggen, en dat is met een reden. Deze vorm van kunst maakt een herinnering meer tastbaar dan ooit. Zodra je met je vingers over het hout glijdt voel je de verschillende texturen, wat een geheel nieuwe dimensie geeft aan jouw meest dierbare herinnering.

 

WAT IS PYROGRAFIE?

Pyrografie, ook wel brandschilderen of houtbranden genoemd, is een kunstvorm waarbij hitte wordt ingezet om hout te bewerken. Door hitte toe te passen kan het hout donkerder gemaakt worden en ontstaan er verschillende texturen. Ik gebruik ook vaak kleur om afbeeldingen een extra dimensie te geven. Deze techniek wordt uitgevoerd met behulp van een hete pen. Pyrografie is meer dan houtbranden alleen, het kan ook op andere materialen worden toegepast. Hierbij kan je denken aan leer, textiel en kunststof. Pyrografie is een unieke manier om mooie herinneringen vast te laten leggen! 

 

Momenteel ben ik niet in de gelegenheid om opdrachten aan te nemen, voor vragen over een brandschildering van een dierbare kunt u altijd contact met mij opnemen.