WORKSHOP


 

CREATIEF, ONTSPANNEND EN ZO LEUK OM TE DOEN!

 Allemaal kenmerken voor een workshop houtbranden. Niet alleen leer je de basisprincipes van deze kunstvorm, je ontwikkelt ook een nieuwe vaardigheid waardoor jij zelf de meest prachtige kunstwerken kan creëren. Als je een cursus houtbranden bij Burn Art Creations volgt kan je rekenen op een perfecte combinatie van leren en plezier. Ik leer jou de basis van het vak terwijl je tegelijkertijd je creativiteit de vrije loop kan laten.

 
 

MET EIGEN TEKST OF SJABLOON

 

Voordat je gaat houtbranden, maak je eerst het ontwerp. De aanwezige voorbeelden zorgen ervoor dat niemand zonder inspiratie zit, maar een persoonlijk ontwerp kan natuurlijk ook. Schrijf pakkende teksten en/of maak tekeningen. Creativiteit kent geen grenzen! Je zet het ontwerp over op de snijplank en gaat daarna aan het werk met het inbranden.

Maar voor je dat doet wordt uitgelegd hoe je de brander moeten gebruiken en geef ik enkele handigheidjes en tips. Tijdens deze workshop werken we met een brander met een verstelbare temperatuurregeling zodat je met hoge en of lagere temperaturen werkt voor nog meer variatie in je werk. Er zijn verschillende punten aanwezig waardoor dikke lijnen kunnen worden afgewisseld met dunne lijnen. Vervolgens kun je zelf aan de slag!

Houtbranden moeilijk? Nee, het is echt voor iedereen! Deze workshop werkt heel ontspannend en is erg leuk om te doen.

Deze creatieve workshop wordt gegeven op mijn locatie in Haps (tussen Cuijk en Boxmeer).

 

INBEGREPEN

 

Inbegrepen bij deze workshop is het artikel waar op gebrand wordt, Verder het gebruik van alle materialen die nodig zijn voor een mooi resultaat.

Alle wensen en aanpassingen moeten uiterlijk één week voor de betreffende workshop worden doorgegeven, zodat ik deze nog kan verwerken.

Een workshop duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur.

Prijs is € 35,- p.p incl. koffie/thee, een karaf water en wat lekkers.

 

OOK EEN WORKSHOP VOLGEN?

Nieuwe workshopaankondiging in het najaar 2023!

 

 Er is plaats voor 8 personen en gaat door vanaf 5 deelnemers.

Stuur een bericht met je naam, aantal personen en de gewenste avond

dan stuur ik je een email ter bevestiging met de overeengekomen datum met praktische informatie.

 

Je kunt je aanmelden via onderstaande contact link.

 

Hier kunt u een reactie plaatsen over hoe u deze workshop heeft ervaren. Voor het aanvragen van een workshop voor een groep kunt u dit doen via de link contact  hierboven of via mijn contactpagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Iris
2 maanden geleden

Geachte heer/mevrouw,
Geeft u ook workshops op zatermiddag? Wij zijn met 9 vriendinnen, ik hoor graag van u.
Vriendelijke groet,
Iris Diesvelt

Dorine Willems
3 maanden geleden

Wij vonden het een Super workshop door jou gegeven. Dank nog voor je open, attente en kundige houding. En mooi dat je ons hielp om een extra plank te maken voor onze vriendin met haar lijfspreuk CarpeDiem. :) Blijf zo als je bent.

Ronny Etten
3 maanden geleden

Hier mag u een reactie plaatsen over hoe u deze workshop heeft ervaren.

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen